Om os

RÅ Skincare er en norsk hudplejeserie. Vi har forpligtet os til at fremstille produkter af høj kvalitet, der alle er helt unikt rene og naturlige. Vores produkter indeholder effektive, aktive ingredienser med klinisk dokumenteret gavnlig virkning.

Vores produkter

Alle ingredienserne i RÅ-serien er både nærende, kraftfulde og skønhedsfremmende ingredienser, der gavner alle hudtyper. Vores hudplejeprodukter er parfumefrie, fordi parfume kan forårsage irritation hos folk med sensitiv hud.

Vores produkter er udviklet og testet under meget udfordrende nordiske klimaforhold på mennesker med forskellige sensitive hudlidelser. Denne udfordrende opgave har givet os mulighed for – på verdensplan – at opnå førende ekspertise inden for sensitiv hud.

RÅ Skincare produceres på den stormfulde vestkyst i Norge. Alle vores produkter fremstilles i vores eget laboratorium og i egne fabrikslokaler i små portioner, for at sikre optimal friskhed og kvalitet.

With love, inspired by the mighty sea,the forceful wind and the deep woods,
we made this uniquely pure skincare line.

Vores filosofi

Vi opretholder de højeste etiske standarder på tværs af alle aspekter af vores forretning. Vi bruger kun bæredygtige planteingredienser og vælger genbrugsaffaldsplast (OWP) og genanvendelig eller biologisk nedbrydelig emballage. Vi undgår de åbenlyse toksiner og kontroversielle syntetiske stoffer sammen med andre ingredienser, der kan have en sundhedsskadelig virkning.

En hilsen fra grundlæggeren

«Efter at have fremstillet produkter, der indeholdt syntetisk duft i mange år, udviklede jeg en alvorlig parfumeallergi. Ud over dette havde jeg to døtre, der kæmpede med atopisk eksem. Jeg ville skabe et mærke, der specialiserer sig i sensitiv hud og de forskellige hudsygdomme, der er overrepræsenteret i de nordlige lande i dag.

Da der er mange forskellige grader af sensitiv hud, har vi også udviklet Favn-serien, der er specielt udviklet til oversensitiv hud. Favn-produkterne er fyldt med antioxidanter, nærende fedtsyrer og vitaminer, og de kan selvfølgelig også anbefales til helt uproblematiske hudtyper. Favn blev nomineret til Allergy Awards 2018.»

– Torhild Næss, Founder & CEO